Answer: C

 

 

 

 

Question: 419

What is Oracle SQL Developer?

A.An AWS developer who is an expert in Amazon RDS using both the Oracle and SQL Server DB engines

B.A graphical Java tool distributed without cost by Oracle.

?C.It is a variant of the SQL Server Management Studio designed by Microsoft to support Oracle DBMS functionalities

D.A different DBMS released by Microsoft free of cost

 

 

 

 

Answer: B

 

 

 

 

Question: 420

Does Amazon RDS allow direct host access via Telnet, Secure Shell (SSH), or Windows Remote Desktop Connection?

A.Yes

B.No

?C.Depends on if it is in VPC or not

 

 

 

 

Answer: B

 

 

 

 

Question: 421

To view information about an Amazon EBS volume, open the Amazon EC2 console at https://console.aws.amazon.com/ec2/, click in the Navigation pane.

A.EBS

B.Describe

C.Details

D.Volumes

 

 

 

 

Answer: D

 

 

 

 

Question: 422

Using Amazon IAM, can I give permission based on organizational groups?

A.Yes but only in certain cases

B.No

?C.Yes always

 

 

 

 

Answer: C

 

 

 

 

Question: 423

While creating the snapshots using the API, which Action should I be using?

A.MakeSnapShot

B.FreshSnapshot

C.DeploySnapshot

D.CreateSnapshot

 

 

 

 

Answer: D

 

 

 

 

Question: 424

What is an isolated database environment running in the cloud (Amazon RDS) called?

A.DB Instance

B.DB Server

C.DB Unit

D.DB Volume

 

 

 

 

Answer: A

 

 

 

 

Question: 425

While signing in REST/ Query requests, for additional security, you should transmit your requests using Secure Sockets Layer (SSL) by using

A.HTTP

B.Internet Protocol Security(IPsec)

C.TLS (Transport Layer Security)

D.HTTPS

 

 

 

 

Answer: D

 

 

 

 

Question: 426

What happens to the I/O operations while you take a database snapshot?

A.I/O operations to the database are suspended for a few minutes while the backup is in progress.

B.I/O operations to the database are sent to a Replica (if available) for a few minutes while the backup is in progress.

C.I/O operations will be functioning normally

D.I/O operations to the database are suspended for an hour while the backup is in progress

 

 

 

 

Answer: A

 

 

 

 

Question: 427

Read Replicas require a transactional storage engine and are only supported for the storage engine

A.OracleISAM

B.MSSQLDB

C.lnnoDB

D.MyISAM

 

 

 

 

Answer: C

 

 

 

 

Question: 428

When running my DB Instance as a Multi-AZ deployment, can I use the standby for read or write operations?

A.Yes

B.Only with MSSQL based RDS

C.Only for Oracle RDS instances

D.No

 

 

 

 

Answer: D

 

 

 

 

Question: 429

When should I choose Provisioned IOPS over Standard RDS storage?

A.If you have batch-oriented workloads

B.If you use production online transaction processing (OLTP) workloads.

?C.If you have workloads that are not sensitive to consistent performance

 

 

 

 

Answer: A

 

 

 

 

Question: 430

In the ‘Detailed’ monitoring data available for your Amazon EBS volumes, Provisioned IOPS volumes automatically send minute metrics to Amazon CloudWatch.

A.3

B.1

C.5

D.2

 

 

 

 

Answer: B

Explanation:

In the ‘Detailed’ monitoring data available for your Amazon EBS volumes, Provisioned IOPS volumes automatically send 1 minute metrics to Amazon CloudWatch.

Reference: http://docs.amazonwebservices.com/AWSEC2/latest/UserGuide/monitoring- volume-status.h tml

 

 

 

 

Question: 431

What is the minimum charge for the data transferred between Amazon RDS and Amazon EC2 Instances in the same Availability Zone?

A.USD 0.10 per GB

B.No charge. It is free.

C.USD 0.02 per GB

D.USD 0.01 per GB

 

 

 

 

Answer: B

 

 

 

 

Question: 432

Are Reserved Instances available for Multi-AZ Deployments?

A.Only for Cluster Compute instances

B.Yes for all instance types

C.Only for M3 instance types

D.No

 

 

 

 

Answer: B

 

 

 

 

Question: 433

Which service enables AWS customers to manage users and permissions in AWS?

A.AWS Access Control Service (ACS}

B.AWS Identity and Access Management (IAM}

?C.AWS Identity Manager (AIM}

 

 

 

 

Answer: B

 

 

 

 

Question: 434

Which Amazon Storage behaves like raw, unformatted, external block devices that you can attach to your instances?

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注

error: Content is protected !!